Länk till startsidan för NVK

NVK.se

Öppna mobilmenyn

Lediga jobb

Tillsammans arbetar vi för att kommuninvånarna i både Fagersta och Norberg ska trivas så bra som möjligt. Hjälp oss att uppnå de mål vi har satt upp för vår organisation, börja jobba hos oss.

NVK söker säsongsarbetare

Arbetsform

Anställningsform: Säsongsarbete

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 20231001/20230501

Löneform: månadsdslön

Antal lediga befattningar: 7

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Fagersta eller Norberg

Län: Västmanlands län

Land: Sverige

Referensnummer: 2023/1

Kontaktperson(er)

Sista ansökningsdatum:

2023-03-15

Ansök nu

Fastighetsavdelningen och gatuavdelningen

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 150 anställda och omsätter 400 miljoner.

Beskrivning

NVK söker nu 7 stycken ansvarsfulla och drivna säsongsarbetare som kan börja jobba i april/maj. Vi behöver 4 personer med placering gata i Fagersta, 1 person med placering gata i Norberg och 2 personer placering fastighet i Norberg. Säsongsanställningens varaktighet är sex månader.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Gräsklippning
  • Skötsel av planteringar och lekplatser
  • Renhållning av kommunens grönområden och gator
  • Yttre fastighetsskötsel
  • allmän skötsel och underhåll

Kvalifikationer

Körkort B är ett skallkrav för tjänsten.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel

Du är som person strukturerad och målmedveten och lösningsfokuserad. Du tycker om att samarbeta och jobba tillsammans med andra medarbetare.

Villkor

Säsongsanställning

Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor som skapar samhällsnytta varje dag och därmed en bättre vardag för våra invånare.

Vi tror att trivsel och goda arbetsprestationer hänger samman och jobbar därför aktivt för en god arbetsmiljö och att skapa förutsättningar för en god hälsa. Hos oss är du ansluten till Företagshälsovård och har möjlighet till friskvårdsaktiviteter.