Länk till startsidan för NVK

NVK.se

Öppna mobilmenyn

Lediga jobb

Tillsammans arbetar vi för att kommuninvånarna i både Fagersta och Norberg ska trivas så bra som möjligt. Hjälp oss att uppnå de mål vi har satt upp för vår organisation, börja jobba hos oss.

Fastighetsskötare

Arbetsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 20230109

Löneform: månadsdslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Fagersta

Län: Västmanlands län

Land: Sverige

Referensnummer: 2022/41

Kontaktperson(er)

Fackliga företrädare

Sista ansökningsdatum:

2022-12-04

Ansök nu

Fastighetsavdelningen

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 150 anställda och omsätter 400 miljoner.

Arbetsuppgifter

 • Vi söker nu en ansvarsfull och engagerad person till tjänsten som fastighetsskötare hos oss på NVK.

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att arbeta med den yttre skötseln av NVK´s fastighetsbestånd i Fagersta och/eller Norberg.
  I arbetsuppgifterna ingår felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete runt fastigheterna samt mottagande och utförande av felanmälan inklusive återkoppling till hyresgäster/brukare, kontakt med entreprenörer och hyresgäster samt kontroll av utförda tjänster.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Trädgårdsskötsel, (löv, träd/buskar, beskärning)
  • Snöröjning Sandning/saltning
  • Grusupptagning
  • Planterar blommor
  • Sköta om all utvändig belysning på fastigheterna
  • Åtgärdar felanmälningar

Arbetstid dag med beredskapstjänstgöring enligt rullande schema.
Vid anställning kan det till en början starta med en provanställning.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du har körkort B, manuell växellåda. Du bör även ha maskinkunskap, tidigare erfarenhet av utomhusskötsel.
Det är meriterande i fall du har förarbevis lastmaskin, Motorsåg- och Röjsåg, Arbete på väg och fastighetsskötarutbildning.
Du som person kan arbeta självständigt och i grupp, ska vara lösningsorienterad, ha lätt för att samarbeta och kommunicera med våra kunder.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid100%

Tillträde: 2023-01-09 eller enligt överenskommelse

Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor som skapar samhällsnytta varje dag och därmed en bättre vardag för våra invånare.

Vi tror att trivsel och goda arbetsprestationer hänger samman och jobbar därför aktivt för en god arbetsmiljö och att skapa förutsättningar för en god hälsa. Hos oss är du ansluten till Företagshälsovård och har möjlighet till friskvårdsaktiviteter.