Vi har lanserat Mina sidor för bostäder

2022-03-21

Nu har NVK lanserat ”Mina sidor” för våra bostadshyresgäster!

NVK har tagit ett steg till i digitaliseringsresan och skapat möjligheten för våra hyresgäster att själva kunna utföra ärenden alla dagar i veckan under dygnets alla timmar. På Mina sidor finns många färdiga funktioner för både hyresgäster och bostadssökande. Samtliga funktioner är åtkomliga från både dator och mobil.

Felanmälan

Via ett enkelt formulär kan hyresgästerna själva fylla i om något är fel. Formuläret känner av var hyresgästen bor och anpassar valbara utrymmen efter det. Felanmälan går rakt in i underhållssystemet och hyresgästen kan sedan se aktuell status på sina ärenden.

Min hyra

Information om vad hyresgästen hyr och vad det kostar, samt möjlighet att se sina fakturor när de förfaller och om de är betalda eller inte. Utöver OCR-nummer kan gästen också se vad för avgifter hyran består av. Hyresgästen får en historik över sina fakturor och information om det finns en skuld.

Nyheter och meddelanden

Nyheter och meddelanden kan riktas till enskilda hyresgäster eller till en grupp av hyresgäster baserat på var de bor.

Bostadsbytet

En enkel hantering att via annons lägga in önskemål om byte med tillhörande sökfunktioner.

För bostadssökande

För bostadssökande finns det färdiga funktioner att söka och matcha mot publicerade lägenheter, samt möjlighet att ställa sig i kö och ansöka om en lägenhet. Bostadssökande kan också ta emot och svara på erbjudanden

Mina sidor