teknisk förvaltning i Fagersta och norbergs kommun

NVK logotyp
Norbergs kommuns logotyp
Fagersta kommun logotyp

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta norra västmanlands kommunalteknikförbund

Postadress:

Box 2, 737 21 Fagersta

Telefon:

0223-446 00

Fax:

0223-164 30

Öppettider:

08.00-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 21 ­Fagersta

Bostäder i Fagersta

Fagersta har en rad olika hyreslägenheter att välja på. Här nedan ser du våra fastigheter och adresser och via länken kan du lokalisera dem på karta NVK:s hyresfastigheter i Fagersta.

hyreslägenhet

Ejalunden 1 och 3

Ejalunden är NVK:s mest exklusiva och moderna hyresfastighet med hiss. Det ligger centralt beläget. Högst upp finns fina etagelägenheter.

hyreslägenhet

Västmannavägen 12 A-C

Centralt beläget trevåningshus med elva lägenheter, kombinerat bibliotek/bostadshus. Tvättstuga, förråd, p-plats med motorvärmare.

hyreslägenhet

Hamnvägen 8

Liten fastighet med tre lägenheter som ligger i Västanfors. Tvätt- och torkmöjlighet i varje lägenhet. P-plats med motorvärmare.

hyreslägenhet

Kolmilegränd 3

Höghus med åtta våningar och hiss. Huset har 40 lägenheter och är ombyggt 1997. Lägenheterna har inglasade balkonger, tvättstuga, förråd och p-plats med motorvärmare. Norra stadsdelen.

hyreslägenhet

Västanfors Herrgård

Kulturmiljö i anslutning till Hembygdsgården i Västanfors.

hyreslägenhet

Fogdvägen 4 och Götgatan 7

Tvåvåningshus med hiss, 19 lägenheter. Äldre bostadsområde i lugnt läge. Tvättstuga, förråd och p-plats med motorvärmare. Ligger i Västanfors.

hyreslägenhet

Sturevägen 9 och Västmannavägen 9

Tvåvåningshus med 24 lägenheter. Gemensam tvättstuga med Västmannavägen 22 och förråd. Centralt beläget.

hyreslägenhet

Dalavägen 50

Femvåningshus med hiss byggt 1992 med 18 lägenheter. Modern och rymlig planlösning, även i gemensamma utrymmen. Stora balkonger. Förråd, tvättstuga och p-plats med motorvärmare. Centralt beläget.

Kärrvägen

Som att bo i egen villa. Naturnära småhusbebyggelse, 5 rum och kök, fullt utrustade med tillhörande garage/förråd. Beläget i Norra stadsdelen.

Boende inom sociala omsorgen

Kommunen har olika typer av boenden för dig som är äldre eller som har funktionsnedsättning. För mer information, se länkarna ovan eller Fagersta kommuns hemsida, www.fagersta.se

Sidansvarig:


Senast ändrad:

Scrolla upp