Våra bostäder i Fagersta

Fagersta har en rad olika hyreslägenheter att välja på.

Här nedan ser du våra fastigheter och adresser och via länken kan du lokalisera dem på karta NVK:s hyresfastigheter i Fagersta.

Ejalunden 1 och 3

Ejalunden 1 och 3

Ejalunden är NVK:s mest exklusiva och moderna hyresfastighet med hiss. Det ligger centralt beläget. Högst upp finns fina etagelägenheter.

Västmannavägen 12 A-C

Västmannavägen 12 A-C

Centralt beläget trevåningshus med elva lägenheter, kombinerat bibliotek/bostadshus. Tvättstuga, förråd, p-plats med motorvärmare.

Hamnvägen 8

Hamnvägen 8

Liten fastighet med tre lägenheter som ligger i Västanfors. Tvätt- och torkmöjlighet i varje lägenhet. P-plats med motorvärmare.

Kolmilegränd 3

Kolmilegränd 3

Höghus med åtta våningar och hiss. Huset har 40 lägenheter och är ombyggt 1997. Lägenheterna har inglasade balkonger, tvättstuga, förråd och p-plats med motorvärmare. Norra stadsdelen.

Västanfors Herrgård

Västanfors Herrgård

Kulturmiljö i anslutning till Hembygdsgården i Västanfors.

Fogdvägen 4 och Götgatan 7

Fogdvägen 4 och Götgatan 7

Tvåvåningshus med hiss, 19 lägenheter. Äldre bostadsområde i lugnt läge. Tvättstuga, förråd och p-plats med motorvärmare. Ligger i Västanfors.

Sturevägen 9 och Västmannavägen 9

Sturevägen 9 och Västmannavägen 9

Tvåvåningshus med 24 lägenheter. Gemensam tvättstuga med Västmannavägen 22 och förråd. Centralt beläget.

Dalavägen 50

Dalavägen 50

Femvåningshus med hiss byggt 1992 med 18 lägenheter. Modern och rymlig planlösning, även i gemensamma utrymmen. Stora balkonger. Förråd, tvättstuga och p-plats med motorvärmare. Centralt beläget.

Dokument och länkar:

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?
Feedback